Inloggen:
Cursus plantaardige oliŽn en vetten STC Training & Consultancy

 

Welkom

Welkom op de website van de Club Oils & Fats (Nederland). Via het internetadres www.cluboilsfats.nl breiden wij onze activiteiten via Internet uit naar een forum voor onze vereniging. Via deze webpagina wordt u geïnformeerd over de doelstellingen van de club, kunt u lidmaatschap aanvragen en eventueel de activiteiten voor het lopende jaar inzien.
In de toekomst zal cluboilsfats.nl met internetactiviteiten uitgebreid worden om een verzamelpunt van informatie en een 'digitale' ontmoetingsplaats te zijn voor aan oliën en vetten gerelateerde zaken.

                       
 

Kennis en Ervaring


De Club Oils & Fats (Nederland) werd in 1992 opgericht om een platform te bieden aan diegenen, werkzaam in de oliën- en vetten wereld. Omdat het hierbij voornamelijk om consumptieproducten gaat is de kennis van grondstoffen, productie methoden en logistiek van bijzonder belang. Een modern aspect is de toenemende aandacht voor bio-energie.

De club tracht hierbij zijn leden behulpzaam te zijn door het organiseren van lezingen op hun vakgebied en andere activiteiten.

Ook aan de sociale aspecten wordt aan dacht besteed door het beleggen van clubbijeenkomsten, een onderlinge zeilwedstrijd , een eindejaarsreceptie enz.

 

Wilt u lid worden van de Club Oils & Fats (Nederland)? Stuur dan uw aanmelding naar:

Club Oils & Fats (Nederland)
Heuvel 23
5101 TD Dongen
Nederland,
of per E-mail: secretariaat@oilsfats.nl.
De contributie bedraagt € 90,-- per jaar. 

Klik hier om de statuten en huishoudelijk reglement te bekijken (tevens in printbare versie).
 

170 Leden

 

De club telt momenteel circa 170 leden, uit Nederland, België en Duitsland .  De leden vertegenwoordigen bedrijven uit handel en industrie, tankopslagbedrijven, laboratoria, rederijen, controlebedrijven, verzekeringsmaatschappijen en advocatenkantoren, die allen rechtstreeks, dan wel zijdelings betrokken zijn bij de handel in en behandeling van plantaardige en dierlijke oliën en vetten.
 
 

Activiteiten

Er zijn jaarlijks vijf bijeenkomsten: de algemene ledenvergadering, twee sociaaleducatieve bijeenkomsten, de eindejaarsreceptie en een zeildag of een ander sociaal evenement.